Drömmer du om att starta eget, älskar citypuls och brinner för sälj och service? Då kanske det är din grej att driva en alldeles egen 7-Eleven. Vi hjälper dig att komma igång och stöttar längs vägen, samtidigt som du får tillgång till vårt härliga nätverk av andra butiksägare i 7-Elevenfamiljen.

I Sverige finns närmare 90 stycken 7-Eleven-butiker som alla ägs av Reitan Convenience i Sverige. Varje butik drivs av en egenföretagare enligt ett så kallad franchisekoncept som bygger på ett nära samarbete med oss. 

Du har friheten att driva och utveckla din butik medan vi sköter administrativa uppgifter och ansvarar för lokal, butiksinredning med mera.  

Vi hjälper dig att komma igång och ger dig och din personal utbildning inom bland annat försäljning. Du får också tillgång till vårt breda nätverk av andra franchisetagare så att ni som driver 7-Elevenbutiker i Sverige kan utbyta erfarenheter med varandra, exempelvis på interna plattformar och sammankomster.

Att ha en egen butik innebär ett stort ansvar och intensivt arbete för att butiken och bolaget ska utvecklas, men du kommer också att ha mycket kul längs vägen. Om du älskar försäljning, lockas av att få personal att utvecklas och gillar full fart, är det nog dags att ta steget och uppfylla dina drömmar.

Drömmen om att driva en egen butik
Tror du fortfarande att det här skulle passa dig? Här kan du läsa mer om hur det går till att bli franchisetagare. Kolla även på filmen nedan för att lära dig mer om hur det är att vara franchisetagare i vårt franchisekoncept.

Mer om hur vårt franchisekoncept fungerar.