Vi är stolta över vårt kaffe. Det är noga utvalt för att ge dig en unik kaffeupplevelse och att det är certifierat av UTZ höjer smaken enligt oss.

Vår espressoblandningar heter Forza och Estremo och kommer från Piazza d´Oro. Forza är en extra hårt rostad och intensiv espresso med toner av mörk choklad och kryddnejlika. Estremo är en kraftig och aromatisk espresso med smakinslag av mörk choklad och karamell. Båda passar magiskt till vårt fikabröd. Vår espresso är good som den är men blir great med fint ångad mjölk i till exempel en cappuccino eller en caffè latte.

Hos oss hittar du såklart gott bryggkaffe också. Vi använder Gevalia Professional Ebony mörkrost med en fyllig balans i en kontinental, elegant och smakrik stil. Den har inslag av kryddor och choklad. Vårt bryggkaffe är även det certifierat av UTZ. Dessutom är det alltid nybryggt.

Bring your own cup

När du tar med egen mugg på 7-Eleven får du 3kr i miljörabatt.

Kaffe i 7-Elevens app
I 7-Elevens app får du en stämpel varje gång du köper kaffe hos oss. Och snart kan du börja hämta ut kaffe: var 6:e, 5:e eller var 4:e kaffe blir gratis. Ju mer du stämplar, desto bättre deal! Ladda ner appen och börja stämpla idag. Coffee to the people!