Hos oss hittar du alltid stans bästa kopp kaffe, men nu har den blivit ännu mera bäst. Genom ett samarbete med Lykke Kaffegårdar har vi tagit fram ett eget 7-Elevenkaffe, utan mellanhänder och med riktigt god smak (och eftersmak).

Om du gillar bryggkaffe kommer du älska:

IT´S A BREW
Bryggkaffet med potential att bli din bästa kompis. Mörkrostat, fylligt och jättegott. Passar perfekt med mjölk eller havredryck!
Ursprung: 100 % Arabica från gården Caparaó i Brasilien.

Och om espresso är din grej vill vi tipsa om:

IT’S A SHOT
Varsamt espressorostade och smaskiga bönor från Brasilien och Uganda! Smakar som bittersöt schweizernöt gjord på mörk choklad. Som i Italien fast annorlunda.
Ursprung: Arabicakaffe från gården Caparaó i Brasilien samt en liten del Robustakaffe från gården Mount Rwensori i Uganda. Båda gårdarna är två av Lykke Kaffegårdars hållbara kaffeprojekt.

Espresso, Brygg, Latte eller Cappuccino, Välj vilken du vill och kan du inte välja förklarar vi begreppen här:

Bryggkaffe
Kaffet med potential att bli din bästa kompis. Mörkrostat, chokladigt, fylligt och jättegott. Passar perfekt med mjölk eller havredryck!

Americano
Bryggkaffe på italienska! En espresso med mycket vatten typ!

Espresso
En liten, stark, underbar kaffe med crema på toppen, som får smaklökarna att hjula. Har kickat igång människor sedan ångan uppfanns!

Cappuccino
En munk gav namnet till drycken som tagit oss med storm. Espresso med sötsmaskigt mjölkskum!

Caffè Latte
Den italienska morgonklassikern som blivit nationaldryck i Sverige. Espresso med varsamt ångad mjölk eller havredryck. Och en liten skumkrona.

Triple Latte
En stark latte – med tre espresso-shots – för dig som behöver en extra kick på morgonen, efter jobbet eller kl. 03.42…

Om Lykke Kaffegårdar
Lykke arbetar hållbart i alla led, dels genom att äga och driva kaffegårdarna tillsammans med kaffebönderna, dels genom att gemensamt ha kontroll på hela kedjan; från gårdarna i Brasilien, Peru och Panama, till rosteriet i Hökarängen utanför Stockholm och din lokala 7-Elevenbutik. Genom att kapa mellanhänder kan pengar och omsorg istället läggas på att handplocka och sortera de bästa kaffebären, som i sin tur gör att kaffet blir mycket godare.

Gott OCH prisvärt kaffe? Say no more.

 

Miljörabatt
När du tar med egen mugg på 7-Eleven får du 3 kr i miljörabatt.

Studentrabatt
Vi har riktigt sweet studentrabatt på kaffet för studenter, 19:- för en liten bryggkaffe och 25 :- för en liten latte, eller cappuccino.

Kaffe i 7-Elevens app
I 7-Elevens app får du en stämpel varje gång du köper kaffe och var 5:e eller var 4:e kaffe blir gratis. Ju mer du stämplar, desto bättre deal! Ladda ner appen och börja stämpla idag.