Hur blir du en bra franchisetagare? Har du kommit ända hit har du redan nu tagit ett stort kliv mot att uppnå drömmen om en egen butik.

För att lyckas ser vi gärna att du har gymnasieutbildning – gärna inom handel, ekonomi eller administration – och goda kunskaper i svenska. Tidigare erfarenheter från handel eller annan liknande verksamhet är också värdefulla meriter.

Eftersom det ofta är ett högt tempo och sena arbetstider behöver du vara flexibel och stresstålig. Du är en föredömlig ledare som själv arbetar aktivt i butiken, därför ser vi tidigare ledarerfarenhet som ett stort plus.

Det är viktigt att du har en sund privatekonomi och inte har några betalningsanmärkningar eller varit straffad.

Såhär går det till:

Ansök om att bli franchisetagare här på vår hemsida.
Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du berättar lite om dig själv, dina intressen och varför du vill driva en egen 7-Elevenbutik.

Ett första möte
Vi tar emot ansökningar löpande och kallar sedan till intervju, om vi tror att du passar i rollen. Under intervjun lär vi känna varandra bättre och vi berättar mer om franchising.

Avtal och ekonomi
Går du sedan vidare i processen går vi igenom franchiseavtalet i detalj samt gör en ekonomisk kalkyl för den aktuella butiken.

När du godkänts som franchisetagare erbjuds du en introduktionsutbildning och vi hjälper dig att komma i gång.