För oss är service god, snabb och enkel. En nybakad bulle, en glass i farten, en fräsch lunch som är lätt att äta. Men servicen är inte bara mat, den är helt enkelt det som behövs just nu. Ofta är det en kopp kaffe, men det kan lika gärna vara en bra tidning eller nya batterier. Du finns där med smarta lösningar och ett leende.

Din viktigaste uppgift som säljare är att ge bästa möjliga service till våra kunder. I det ansvaret ligger allt från kassaarbete och bakning till varuhantering och städning. Som person är du handlingskraftig, positiv och framåt. Du gillar att jobba i team och i ett högt tempo!

Dina erfarenheter
Du har fyllt 18 år, har gått gymnasiet och pratar och skriver svenska. Du gillar att ha det rent och fräscht omkring dig, du är stresstålig och tycker om att jobba varierande tider.

Bra att veta!
RETIAN CONVENIENCE SWEDEN AB är franchisegivare för konceptet 7-Eleven.  Varje 7-Eleven butik drivs av franchisetagare som själv ansvarar för all personal och rekrytering till sin butik. Det är franchisetagarens aktiebolag som blir din arbetsgivare vid en anställning. Nedan i listan hittar du lediga säljjobb.

RETIAN CONVENIENCE servicekontor kan inte på svara på frågor som gäller butikstjänsterna. Läs i annonsen för aktuell tjänst samt hur du ansöker till just den butiken.