Drömmer du om att jobba med service och försäljning? Är du självständigt, orädd och gillar utmaningar? Att jobba som butikssäljare passar dig som vill jobba heltid eller extra på varierande arbetstider. Och för dig som drömmer om att starta en egen butik är det här ett perfekt sätt att samla erfarenheter. Oavsett vilket får du kunskap och lärdomar för livet!

Din viktigaste uppgift som säljare är att ge service i toppklass till våra kunder. Här ingår allt från kassaarbete och bakning till att plocka varor och hålla rent och snyggt i butiken.

Att vara butikssäljare passar dig som är social, självständig och orädd. I våra butiker är det ofta ett högt tempo, du jobbar självständigt och olika tider på dygnet. Du behöver vara en riktig mångsysslare för att kombinera allt som ska göras i butiken samtidigt som du möter alla kunder med ett leende. Låter det som en drömutmaning? Då kommer du att trivas här!

Ansök direkt till butiken
Reitan Convenience i Sverige är franchisegivare för 7-Eleven i Sverige. Det innebär att varje butik drivs av en egenföretagare, en så kallade franchisetagare, som själv ansvarar för att rekrytera medarbetare till sin butik. Det är franchisetagarens aktiebolag som blir din arbetsgivare vid en anställning.
Här kan du se vilka tjänster som är aktuella just nu.

Observera att du skickar din ansökan direkt till den butik som annonsen gäller. Reitan Convenience i Sveriges servicekontor kan inte på svara på frågor som gäller butikstjänsterna.