Vi lever efter en mission: ”Passion for people on the go”. Den är med oss varje dag i allt vi gör. I mötet med dig, i sortimentet, i snacket och hur vi respekterar din tid.

Vi erbjuder allt från nypressad juice, pizza, frallor, frukost och bullar till massor av olika korvar och fräsch mat från hela världen. Här hittar du morgonens första kopp kaffe, sommarens första glass och god mat när magen kurrar. Och allt det andra du behöver när du är på språng.

Extra åtgärder på grund av Covid- 19

Under året har Corona-viruset fått stor spridning runt om i världen, i Europa och i Sverige. Vår högsta prioritet är att skydda våra kunder, medarbetare och samarbetspartners från att smittas av viruset, samtidigt som vi upprätthåller vår verksamhet. Hälsan och säkerheten för våra kunder är av största vikt för oss och vi följer utvecklingen och myndigheternas riktlinjer för att säkerställa en trygg butiksupplevelse hos oss. Ert besök betyder mycket för oss och vi är stolta och glada över att få fortsätta serva våra kunder och få ert fortsatta stöd.

Extra åtgärder som vi har vidtagit under året:

  • Kontinuerlig avtorkning med desinfektion på ytor såsom kassadiskar, kortterminaler, displayer för självskanningskassor, displayer för kaffemaskiner
  • Hänvisningsskyltar för att påminna våra kunder om 2-metersregeln
  • Uppdaterat Egenkontrollprogram med hur en riskbedömning för smittminimering av covid-19 i butiken görs
  • Ståbord för kund är bortplockade
  • Butiker med sittplatser, har glesare placering
  • De butiker som har salladsbar, handhar handsprit och med en rekommendation om max 2 kunder/sida (att föredra 1 kund/sida)


Till ovanstående rekommendationer, vänder vi oss till våra kunder och värnar om att hålla avstånd. Ytterst ansvarar butikens personal för att detta efterlevs.

För mer information om Covid-19 besök Folkhälsomyndighetens webbsida