Hos oss hittar du mat som är perfekt att äta på plats i butik, som du kan ta med eller ta hem.

När du behöver något riktigt snabbt kan du alltid droppa in och hämta något smarrigt från vårt frukosterbjudande. Funkar lika bra vare sig du behöver ett mättande mellis, något att äta efter träningen eller innan utgången på kvällen – hos oss är det frukost hela dagen. Välj 2 produkter för bara 49 kr eller 3 för 69 kr. Vad sägs om en av våra butiksgjorda frallor eller en varm toast tillsammans med en kopp nybryggt kaffe och en juice från Råsaft? Eller varför inte testa en Overnight oats med banan & jordnötssmör eller yoghurt med granola & äppelpuré gjord på räddade äpplen, från Rscued?

Vi tycker det ska gå lika lätt att hitta fräsch lunchmat som ett enklare ”snack” hos oss. Något för alla tillfällen tänker vi. Har du t.ex. provat våra egengjorda grillmackor? Och du ska självklart kunna välja bland många mumsiga vegetariska och veganska rätter. 

I en del butiker kan du plocka ihop en egen matig sallad från Picadeli. Enkelt att ta med till kontoret, ut i parken eller hem efter jobbet. Gott, fräscht och grönt! Här hittar du en lista över butiker som erbjuder Picadeli.

 

Tjocka korvar, smala korvar, korvar med hetta eller korvar helt utan kött, vi har något för alla.

Med allt från vegansk korv med smak av paprika & lök till suuuuupergod Ost & Bacon, kryddig Kabanoss och smakrik Kycklingkorv är det svårt att inte hitta en favorit. Du kan välja mellan flera olika slags bröd och toppa med bland annat rostad lök eller räksallad. Alla korvar (ja förutom den veganska då) är av 100% svenskt kött och av högsta kvalitét. Vi har det mesta av det bästa helt enkelt.