Hos oss hittar du mat som är perfekt att äta på plats i butik, som du kan ta med eller ta hem.

Vi tycker det ska gå lika lätt att hitta fräsch lunchmat som ett enklare ”snack” hos oss. Något för alla tillfällen tänker vi. Har du t.ex. provat våra egengjorda baguetter? Och du ska självklart kunna välja bland många mumsiga vegetariska och veganska rätter. 

Vårt eget färdigpackade sortiment av snabb och fräsch mat görs bara för oss, med schyssta råvaror. Sen fraktas den med expressfart från tillagningsköket till våra butiker varje dag, året runt. Allt för att du ska få nylagad mat till lunch, middag och där emellan.

I en del butiker kan du plocka ihop en egen matig sallad från Picadeli. Enkelt att ta med till kontoret, ut i parken eller hem efter jobbet. Gott, fräscht och grönt! Här hittar du en lista över butiker som erbjuder Picadeli.

När du behöver något riktigt snabbt droppar du in och hämtar en yoghurt med müsli och bär, en varm toast, en juice eller någon annan favorit från vårt frukosterbjudande. Ett riktigt enkelt alternativ – dygnet runt – välj 2 produkter för bara 39 kr eller 3 för 59 kr.

 

Tjocka korvar, smala korvar, korvar med hetta eller korvar helt utan kött, vi har något för alla.

Med allt från vegansk korv med smak av paprika & lök till suuuuupergod Ost & Bacon, kryddig Kabanoss och smakrik Kycklingkorv är det svårt att inte hitta en favorit. Du kan välja mellan flera olika slags bröd och toppa med bland annat rostad lök eller räksallad. Alla korvar (ja förutom den veganska då) är av 100% svenskt kött och av högsta kvalitét. Vi har det mesta av det bästa helt enkelt.