Har du precis spillt kaffe på din nya vita blus? Missat bussen? Spräckt skärmen på din splitternya telefon? Eller kanske blivit avföljd på Instagram av din crush?
Då har vi något för dig – saffran.

Saffran är en superkrydda, och då syftar vi inte på den goda smaken. Det finns dessutom en hel del hälsofördelar. Saffran är en effektiv stämningshöjare tack vare sin förmåga att kunna höja nivåerna av signalsubstansen serotonin.* 

Kort och gott kan saffran göra dig lite gladare!

Så nästa gång du väntar på att nästa buss ska komma, beklagar dig över att du blir utan telefon i två veckor för att den är på lagning, eller skrollar vidare i din Instagram-feed efter nästa person att falla pladask för, så finns vi där för dig.


the sweeter christmas sweater

Vi vill alltid finnas till för våra kunder. Vad de än behöver, när de än behöver det. Därför lanserar vi just nu ”The Ugly Christmas Sweater with the Sweet deal”. En jultröja som reagerar på hur svenskarna mår –
i realtid.

Se filmen:

Christmas sweater

Med hjälp av väderdata, trafikinformation och sociala medier mäter vi hur olika delar av Stockholm, Göteborg och Malmö mår just nu.

Varför mäter vi humöret?
För att saffran gör dig gladare! Mellan 2-15 december anpassar vi vårt saffranserbjudande efter svenskarnas välmående. Om humöret i Malmö går ned, erbjuder vi alla Malmöbor som köper en lussekatt hos oss på en extra lussekatt. Utan extra kostnad. Schysst va?

Håll utkik efter erbjudandet i våra butiker.