Sedan 2013 samarbetar vi med Friends. Precis som Friends står 7-Eleven för öppenhet och tolerans. Vi står bakom Friends vision om att skapa ett samhälle där barn och unga växer upp i trygghet och jämlikhet. Var med och stöd kampen mot mobbning du med! Let’s go!

Varje år utsätts 60 000 barn och unga för mobbning. Det motsvarar i snitt över en elev per klass. Så kan vi inte ha det, det säger ju sig självt. Mobbning går faktiskt att stoppa genom forskning, utbildning och långsiktigt engagemang. Genom åren har vi engagerat våra kunder på vårt sätt. Här är några aktiviteter vi är stolta över.

Bussiga bullar

Kampanj där vi för varje såld kanelbulle skänkte 1 krona till Friends.

Ta fram Lucia i dig

Världens längsta digitala luciatåg där vi för varje deltagare skänkte 10 kronor till Friends. Hos oss kan alla vara Lucia.

Schyssta julkort
En sajt där du kunde skapa personliga julkort samtidigt som vi skänkte 10 kronor till Friends för varje kort.

High Five-dagen
Ett initiativ för ett skapa ett öppnare samhälle och för skapa uppmärksamhet kring Friends arbete kring skolstarten. I samband med dagen skänkte vi 500 000 kr till Friends.

Hittills har vi samlat in 2,5 miljoner kronor till Friends och deras viktiga arbete mot mobbning. Läs mer om Friends och hur pengarna gör skillnad på friends.se.