Kanelbullens högtid är här och den bör inte annat än firas. Firas genom att lotta ut tusentals kanelbullar? Exakt så. Under utvalda bullar gömmer sig en vinst i form av en ny bulle.

Ät den själv eller ge bort den till en kompis. P.S, förutom att våra kanelbullar är extreeemt goda så är de även veganska. Bra va? Du kan vinna kanelbullar till och med den 4 oktober (a.k.a Kanelbullens dag), men det går bra att lösa in din vinstbulle fram tills den 10 oktober.

Och just ja! Du vet väl om att du kan förbeställa bullar till kanelbullens dag hos oss?

Utöver vanliga hederliga underbara kanelbullar så finns det till exempel kanelbullecroissanter, Honey Buns och vårt allra senaste tillskott: Morning Bun. En magiskt god bulle med croissantdeg, fylld med kanelfyllning och farinsocker. Ja ni förstår. Snacka med personalen i din närmaste butik. 

Vi både jäser och bakar mycket av vårt fika i butik och ugnarna går varma hela dagen (och ofta på natten med!). Allt för att du ska få rykande fräscht och nybakat när du kommer till oss. Vi ser vår bakning som ett hantverk och det märks. Framförallt på våra älskade högtider, alltså som nu kring Kanelbullens Dag, men också vid Lucia och Fettisdagen. Eller när som helst förresten.